Etsimme asumisoikeusneuvottelijaa

Etsimme nyt uuteen työtehtäväämme vakituiseen työsuhteeseen

Asumisoikeusneuvottelijaa

vastaamaan asumisoikeusasuntojen myyntiprosessista.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta asumisoikeusasuntojen myyntityöstä sekä alan lainsäädännön tuntemusta. Tehtävässä menestyy parhaiten positiivinen myynti- ja asiakaspalveluosaaja, jolla on kyky pitää langat käsissä. Työ on itsenäistä ja omatoiminen asenne on edellytyksenä työtehtävissä suoriutumiselle. Lisäksi asumisoikeusneuvottelijalla on oltava erinomaiset taidot toimia osana työyhteisöä ja tiimiä. Arvostamme myös kokemusta erityisesti ARA-asuntojen vuokrausprosessista.

Tarjoamme paikan vakavaraisessa yhtiössä, jossa Sinua odottaa mielenkiintoinen työ osana ammattiorganisaatiota. Työsuhde-etuja ovat mm. kattava työterveyshuolto ja vakuutusturva, liukuva työaika ja lounassetelit.

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 18.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kas.fi Samaan osoitteeseen voit lähettää tiedusteluita tehtävään liittyen.

Hae nyt, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

KAS asunnot on valtakunnallinen vuokrataloyhtiö, joka vuokraa eri elämäntilanteisiin sopivia asuntoja. KAS asunnoilla on tarjolla noin 8.000 vuokrakotia useilla eri paikkakunnilla sekä vuoden 2020 alusta kahdeksan asumisoikeustaloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä ja Kuopiossa, yhteensä 405 asumisoikeuskotia.

Toimipaikkamme on Kuntatalolla, Helsingin Kalliossa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.