Söderkullaan, Gneissikaari 2:een valmistuu 30.6.2023 uusia, laadukkaita ja valoisia asuntoja. Kahdessa 4-kerroksisessa talossa on yhteensä 104 asuntoa, yksiöistä viisiöihin.

Hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä luonto on lähellä ja voit nauttia maaseudun rauhasta. Söderkullasta on hyvät liikenneyhteydet Porvoon ja Helsingin suuntaan. Ruokakaupat Söderkullan keskustassa, jonne matkaa on noin 1 km.

Kiinteistö on savuton eli tupakointi on kielletty koko kiinteistön alueella. Vain erikseen merkityllä tupakointialueella saa tupakoida. Lemmikit ovat tervetulleita.

Hakuaika uusiin vuokrakoteihin alkaa 27.3.2023, jolloin ilmoitamme lisätiedot ja vuokrat.

Esimerkkejä asunnoista:

Asunnot ovat ARA-vuokra-asuntoja ja asukasvalinnassa noudatamme ARAn ohjeistusta. Lisätiedot www.ara.fi/asukasvalinta ja www.kas.fi/hakijalle

Lue lisää: www.sipoo.fi

Gneissikaari 2

01150 Söderkulla

Arvioitu valmistuminen
30.6.2023
Asuntomäärä
104
Pinta-alat
27,5 – 90 m²
Huoneistotyypit
1 h + kt – 5 h + kt

Hakuaika alkaa 27.3.2023

Uudiskohteiden valmistumisaika on arvio. Ilmoitamme hakuajan alkamisen ja vuokrien suuruudet uusiin vuokrakoteihin noin neljä kuukautta ennen tarkistettua valmistumisaikaa.

Hakuajasta ilmoitamme kas.fi-sivuilla, paikallislehdessä ja somekanavissa. Asukasvalinnat tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaisesti, lisätiedot www.ara.fi/asukasvalinta ja www.kas.fi/hakijalle. Kaikki uudiskohteet ovat savuttomia, tupakointi on sallittu vain ulkona tupakointipaikalla.

Suunnitteilla on taloja myöhemmin myös muille paikkakunnille.