Hausjärven Oittiin, osoitteeseen Kaaritie 4, valmistuu 28.4.2023 KAS asuntojen ensimmäiset puuelementtirivitalot, joissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kaikki 20 asuntoa rakennetaan aivan valmiiksi tehtaalla sisätiloissa. Asunnot tuodaan rekoilla tontille ja asennetaan paikoilleen. Sen jälkeen tehdään vain sähkö- ja vesiliitännät, ja asunnot ovat valmiita. Kiinteistö on savuton eli asunnoissa, asuntopihoilla ja yleisissä tiloissa tupakointi on kielletty. Vain erikseen merkityllä tupakointialueella saa tupakoida. Lemmikit ovat tervetulleita.

Erilaiset palvelut, kaupat, päiväkoti ja koulut, terveyskeskus, apteekki, Hausjärven kunnanvirasto sekä pääkirjasto sijaitsevat lähellä Kaaritietä.

Oitin kylä on kauniin luonnon keskellä. Aivan vieressä on kantatie 54, josta hyvät liikenneyhteydet mm. Mäntsälään ja Riihimäelle, eikä Lahteenkaan ole kuin alle 50 km. Oitin rautatieasemalla pysähtyvät lähiliikenteen G-junat Riihimäki-Lahti-radan varrella.

Asunnot ovat ARA-vuokra-asuntoja, joten asukasvalinnassa noudatamme ARAn ohjeistusta. Lisätiedot www.ara.fi/asukasvalinta ja www.kas.fi/hakijalle

Lue lisää: www.hausjarvi.fi

Kaaritie 4

12100 Oitti

Arvioitu valmistuminen
28.4.2023
Asuntomäärä
20
Pinta-alat
30,5 - 58,5 m²
Huoneistotyypit
1h+kt – 3h+k
Hakuaika alkanut

Uudiskohteiden valmistumisaika on arvio. Ilmoitamme hakuajan alkamisen ja vuokrien suuruudet uusiin vuokrakoteihin noin neljä kuukautta ennen tarkistettua valmistumisaikaa.

Hakuajasta ilmoitamme kas.fi-sivuilla, paikallislehdessä ja somekanavissa. Asukasvalinnat tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaisesti, lisätiedot www.ara.fi/asukasvalinta ja www.kas.fi/hakijalle. Kaikki uudiskohteet ovat savuttomia, tupakointi on sallittu vain ulkona tupakointipaikalla.

Suunnitteilla on taloja myöhemmin myös muille paikkakunnille.