KAS allekirjoitti urakkasopimuksia lähes 300 asunnon uudistuotannosta

KAS allekirjoitti urakkasopimuksia lähes 300 asunnon uudistuotannosta vuonna 2020. Uudet vuokra-asuntokohteet valmistuvat Sipoon, Vihdin, Mäntsälän ja Lohjan alueille arviolta vuosina 2021-2023.

”Allekirjoitimme vuonna 2020 urakkasopimuksia merkittävästä määrästä asuntoja keskeisille sijainneille. Vaikka koronapandemia varjosti kiinteistö- ja rakennusalan vuotta, niin pystyimme vakavaraisena kiinteistöomistajana ja rakennuttajana edistämään omia asuntohankkeitamme aikataulussa. Tällä hetkellä olemme uudistuotannossa jopa hiukan edellä strategiaamme. Olen erittäin tyytyväinen rakennushankkeiden etenemiseen,” kertoo toimitusjohtaja Jarmo Kuosa.

”Vuonna 2020 toiminnassa painotettiin rakentamisen aloituksia ja vahvistettiin tulevaisuuden uudistuotannon edellytyksiä. Kohtuuhintaiselle vuokra-asuntotuotannolle on kysyntää erityisesti keskeisillä sijainneilla. Kohteemme valmistuvat alueellisiin keskuksiin ja junaradan varteen, joten uskomme niiden hyvään vuokrattavuuteen pitkällä aikavälillä,” kertoo hanke- ja kehittämispäällikkö Lauri Paronen.

KAS asunnot on valtakunnallinen, vakavarainen ja luotettava toimija, jolla on noin 8200 vuokra-asuntoa 35 paikkakunnalla. Lisäksi KAS:lla on yli 400 asumisoikeusasuntoa 5 paikkakunnalla, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. KAS kehittää jatkuvasti asuntokantaansa vastaamaan alueiden asuntojen kysyntää.

 

KAS asunnot, Jarmo Kuosa, toimitusjohtaja

puh. 040 505 0284, jarmo.kuosa@kas.fi