Kun olet löytänyt kiinnostavan vuokra-asunnon, talon tai alueen, siirry hakemukseen. Hakemus on voimassa 3 kuukautta. Jos tiedot hakemuksessa muuttuvat ja täytät uuden hakemuksen, se korvaa aiemmin jätetyn. Vapaana oleva asunto voi olla jo tarjottuna toiselle hakijalle, mutta siitä ei vielä ole tehty vuokrasopimusta.

Asukasvalinnassa noudatamme ARA:n ohjeita asunnon tarpeen kiireellisyydestä ja varallisuusrajoista. Suurin osa asunnoistamme on rahoitettu valtion arava- tai korkotukilainoilla ja tämä rahoitusmuoto määrittelee myös asukasvalintaamme. Osa asunnoistamme on vapaarahoitteisia, joita voidaan vuokrata ilman varallisuusrajoituksia, myös yrityksille. Tarkistamme hakemuksen saapuessa kaikkien hakijoiden luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n tietokannasta. Rovaniemen alueella varallisuusrajoja ei ole tällä hetkellä.

Vuokrausneuvottelija ottaa yhteyttä, jos voimme tarjota asuntoa. Pyydämme tarvittavat liitteet kirjallisessa asuntotarjouksessa. Ennen asuntotarjousta ei tarvitse lähettää liitteitä, ellei niitä erikseen pyydetä.

Siirry hakemukseen

Voit myös täyttää asuntohakemuksen tästä (asuntohakemus .pdf), tulosta ja lisää allekirjoitus. Lähetä hakemus kyseisen paikkakunnan vuokrausneuvottelijalle. Yhteystiedot löydät tästä.

Hakemusten käsittelyvaiheessa emme vastaa tiedusteluihin. Jos voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen.

Voit muokata hakemustasi ennen sen käsittelyä osoitteessa: https://hakemus.etampuuri.fi/kaskodit/muokkaus