KAS asunnoilla vahva aloitus uudelle strategiakaudelle

KAS asunnot Oy:n hallitus on päättänyt vuoden 2021 vuokrantarkistuksista. Yhtiö jatkaa edelleen nollalinjaa, joten vuokrankorotuksia ei asukkaille tule myöskään ensi vuonna.

Toimitusjohtaja Jarmo Kuosa:

”KAS asuntojen uusi strategiakausi on alkanut pandemiasta huolimatta vahvasti ja tämä mahdollistaa vuokrien pitämisen ennallaan myös tulevalle vuodelle. Olemme onnistuneet pitämään kustannustason maltillisena ja haluamme osaltamme kantaa yhteiskunnallista vastuullisuutta näinä vaikeina aikoina.

Olemme pystyneet todella hienosti toteuttamaan missiotamme, jossa luotettavuus, turvallisuus ja vastuullisuus ovat keskeisiä tekijöitä. Onnistumisen myötä meillä on yhä paremmat edellytykset tarjota kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisten eri elämänvaiheisiin.

KAS konsernin uudistuotanto on tällä hetkellä vahvaa ja uudistuotannossa on parhaillaan 170 asuntoa: Lisäksi on alkamassa 104 asunnon kohde ja suunnitteilla 135 asuntoa. Näin uudistuotantomme on lähiaikoina yli 400 asuntoa pääkaupunkiseudun kehyskunnissa ja samalla toteutamme hankintoja edelleen kasvukeskuksista.

Yhtiön myönteinen kehityskaari jatkuu ja näin se suuntautuu suoraan asukkaiden hyödyksi kohtuuhintaisena asumisena”.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jarmo Kuosa, puh. 040 505 0284

jarmo.kuosa@kas.fi, www.kas.fi