Uudiskohde Sipoon Söderkullassa on valmistunut

KAS asuntojen Graniittitie 9 / Gneissitie 9 uudiskohteen rakentaminen alkoi syyskuussa 2018 ja kohde valmistui aikataulussa marraskuun lopussa 2019. Sipoon Söderkullaan valmistuneeseen kahden asuinkerrostalon vuokra-asuntokohteeseen toteutettiin yhteensä 63 ARA asuntoa.

”Tämän ARA-kohteen toteuttaminen oli merkittävä askel toimintamme strategian mukaisessa laajentamisessa. Kohde sijaitsee erinomaisella alueella ja oli hienoa saada juuri tämä hanke valmiiksi ennen nykyisen strategiakautemme 2015-2019 päätöstä. Tästä on hyvä jatkaa ja toteuttaa jatkossakin kohtuuhintaista asuntotuotantoa kasvaville alueille. Tarkoituksemme on käynnistää useamman kohteen rakentaminen ensi vuonna,” kertoo toimitusjohtaja Jarmo Kuosa.

”Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja yhteistyöverkostoa. Olemme vakavaraisena kiinteistöomistajana ja rakennuttajana hyvä kumppani uusien asuntojen suunnittelussa ja toteutuksessa. On hienoa, että Sipoon kohde valmistui aikataulussa ja lisää kohteita on tulossa,” iloitsee hanke- ja kehittämispäällikkö Lauri Paronen.