Hakemuksen lähetys

Hakemuksen voit lähettää valitsemalla oikeasta yläreunasta ”Hakemus”. Otamme yhteyttä, jos voimme tarjota asuntoa. Vaikka asunto on vapaana, se usein on jo tarjottuna ja odottaa hyväksyntää.

KAS asunnot osti 203 vuokra-asuntoa

KAS asunnot on ostanut lisää vuokra-asuntoja Espoosta, Hollolasta, Lahdesta, Oulusta ja Riihimäeltä. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia ja sijaitsevat keskeisillä alueilla.

Valokuvauskilpailu asukkaille

Ota kiva kuva ja osallistu kilpailuun 31.8.2018 mennessä! Mitä mukavaa talossasi tapahtuu, sisällä tai ulkona? Mitä asukkaat tekevät yhdessä, talkoot, retket, grilli-ilta jne ? Lue lisää tästä

Etsitkö uutta vuokrakotia Muhokselta?

Tarjous jatkuu vielä syys- ja lokakuun ajan! Lokakuun loppuun mennessä allekirjoitettujen vuokrasopimusten vakuus on 0 e, jos luottotiedot ovat kunnossa. Ja jos sitoudut vähintään vuoden vuokrasopimukseen, saat asua 13. kuukauden ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Katso tästä Muhoksen vapaat vuokra-asunnot. Hakemuksen voit tehdä tästä. Lisätiedot rovaniemi.vuokraus@kas.fi tai arkisin klo 9-12 puh. […]

Valokuvauskilpailu päättynyt

Valokuvauskilpailu on päättynyt KAS asunnot järjesti kesän aikana kaikille asukkailleen valokuvauskilpailun, johon saimme yli 100 kivaa kuvaa. Kiitos kaikille osallistujille! Kaikki kuvien lähettäneet osallistuivat arvontaan. Palkintoina oli älypuhelin, aktiivisuusranneke, Megalite-taskulamppu ja pellavatuotteita. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.