Ei rasvaa viemäriin!

Joulun aikaan uunissa valmistuvat kinkut, kalkkunat, kalat ja muut ihanat jouluruoat. Muistathan, että rasvaa ei saa kaataa viemäriin tai wc-pönttöön! Viemäriputket menevät helposti tukkoon, kun rasva jäähtyy ja jähmettyy. Lajittele ja kierrätä paistamisesta syntyvä rasva asianmukaisesti.  

Joulukuusilahjakortit arvottu

20 v. juhlavuoden kunniaksi arvoimme 7.12. kaikkien vastanneiden kesken 20 joulukuusilahjakorttia. Osallistujia oli yli 700 ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille ja hyvää joulun odotusta!

KAS asuntojen asukas, osallistu!

20 v. juhlavuoden kunniaksi arvomme asukkaiden kesken 20 sähköistä lahjakorttia joulukuusikauppaan. Lahjakortilla voi itse tilata 150-180 cm kuusen kotiin toimitettuna, arvo 72 €. Osallistu näin: lähetä ma 6.12. mennessä nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero osoitteeseen tiedotus@kas.fi Arvonta suoritetaan ti 7.12. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.  

Vain muutama asunto vapaana Mäntsälässä!

Vielä voit päästä muuttamaan uuteen taloon! Vain muutamia yksiöitä, kaksioita, kolmioita on vapaana. Talo valmistuu 1.3. Piha on jo valmis ja keväällä voivat lasten pihaleikit heti alkaa. Katolla aurinkopaneelit tuottavat talosähköä, sähköautoille on kaksi latauspaikkaa. Katso vaihtoehtoja ja tee hakemus!

Uudeksi vuodeksi uuteen kotiin?

Voit päästä muuttamaan jo 27.12.2021, mutta vuokranmaksu alkaa vasta 1.1.2022. Katso vapaat ja vapautuvat asunnot ja tee hakemus!

KAS asunnot pitää vuokrat ennallaan

KAS asunnot Oy:n hallitus on päättänyt vuoden 2022 vuokrista. Yhtiö jatkaa jo useamman vuoden jatkunutta nollalinjaa vuokrissa, joten vuokrankorotuksia ei asukkaille tule ensi vuonnakaan. Lue lisää

KAS, ei vuokravakuutta!

Joulukuussa 2021 alkavien vuokrasopimusten vakuus on kaikilla paikkakunnilla 0 €*, jos luottotiedot on kunnossa. Katso vapaat asunnot oikealta valikosta ja tee hakemus!

Asukkaat uuteen taloon

Nummelan keskustassa Työväentie 3:n talo valmistui ja tyytyväiset asukkaat pääsivät hakemaan uuden kodin avaimet ja muuttamaan. Onnea uusiin koteihin!

Uusi koti Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus kesäkuun loppuun mennessä, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Lohjan Puistokatu 19 C, hakuaika alkaa 15.3.

Heinäkuussa 2021 valmistuva kerrostalo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella Keskilohjan asuinalueella. Hissilliseen taloon tulee 50 asuntoa; yksiöistä neliöihin, kooltaan 31 – 73,5 m2. Tee hakemus oikealla olevasta valikosta!

KAS asunnot – vastuullista asumista 20 vuotta

Asumisen luotettavuus ja kodin merkitys korostuu tänä poikkeuksellisena aikana. Huomioimme juhlavuonna asukkaamme, henkilöstön ja yhteistyökumppanit turvallisuus edellä. Seuraa juhlavuotta kas.fi – Jarmo Kuosa, tj.

Kevään vakuusetu Rovaniemellä

Maalis- ja huhtikuussa 2021 allekirjoitettujen sopimusten vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Katso vapaat asunnot oikealla olevasta valikosta ja tee hakemus!

Etsitkö kotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus helmi- tai maaliskuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi