Asukkaiden asumisviihtyvyys on meille tärkeä asia. Siksi haluamme palkita pitkäaikaisia vuokra-asukkaitamme asukaseduilla. Etujen saaminen edellyttää, että asuminen on sujunut häiriöttömästi ja vuokranmaksu on suoritettu ajallaan.

Kolmivuotisetu

Kun olet asunut KAS asunnossa yhtäjaksoisesti kolme vuotta, saat 70 € lahjakortin kodinkoneen hankintaa varten isännöitsijän osoittamaan liikkeeseen. Ilmoita isännöitsijälle kirjallisesti yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja vuokrasopimuksesi alkamispäivä. Saat lahjakortin postitse noin kuukauden sisällä hakemuksestasi. Ilmoitus tulee tehdä ennen kuin neljä asumisvuotta tulee täyteen.

Kun olet asunut 5 tai 15 vuotta

Kun yhtäjaksoista asumista KAS asunnoissa on tullut täyteen viisi tai viisitoista vuotta, ota yhteyttä isännöitsijään. Pyynnöstäsi isännöitsijä tulee kylään. Hänen kanssaan ratkaistaan tapauskohtaisesti mitä asuntosi pieni kunnonkohotus kaipaa.

Remonttisetti

Isännöitsijältä saat lisätietoja remonttisetistä, joka on tarkoitettu omatoimiseen asunnon sisäseinien maalaukseen. Etu myönnetään tapauskohtaisesti asuntoon muuttaessa.