Vuokrasopimus on vuokrasuhteen tärkein asiakirja. Vuokrasopimuksella sitoudut vuokrasuhteeseen liittyviin vastuisiin ja velvollisuuksiin. Vuokrasopimus tehdään aina kirjallisena.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

Vuokrasopimuksemme ovat pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa olevia. Irtisanoessasi vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Määräaikainen sopimus

Määräaikaisia vuokrasopimuksia teemme vain erityistapauksissa. Yritysten kanssa käytämme yleensä määräaikaisia vuokrasopimuksia.

Asukasluvun muuttuessa

Kaikista asukasmuutoksista sinun tulee ilmoittaa huoltoyhtiöön, joka ylläpitää talon asukasluetteloa. Uusien asukkaiden on tehtävä muuttoilmoitus myös maistraattiin. Muuttoilmoituksen voi käydä tekemässä esimerkiksi postissa tai postin nettisivuilla.

Huomioithan, että huoltoyhtiö saa avata huoneiston oven asukkaan pyynnöstä vain niille henkilöille, jotka vuokrasopimuksen allekirjoittajana olet ilmoittanut huoltoyhtiölle asuntosi asukkaiksi.

Asunnon vaihtaminen

Elämäntilanteet muuttuvat ja näin myös asuntoon kohdistuvat tarpeet voivat muuttua. Mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan asuntoa KAS asunnoilla suurempaan, pienempään tai toiselle paikkakunnalle, voit hakea asuntoa jättämällä uuden hakemuksen nettisivustomme kautta. Merkitse lomakkeen ensimmäiselle sivulle, että kyseessä on vaihtohakemus.

Hakusivu