Uusi koti Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus kesäkuun loppuun mennessä, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Lohjan Puistokatu 19 C, hakuaika alkaa 15.3.

Heinäkuussa 2021 valmistuva kerrostalo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella Keskilohjan asuinalueella. Hissilliseen taloon tulee 50 asuntoa; yksiöistä neliöihin, kooltaan 31 – 73,5 m2. Tee hakemus oikealla olevasta valikosta!

KAS asunnot – vastuullista asumista 20 vuotta

Asumisen luotettavuus ja kodin merkitys korostuu tänä poikkeuksellisena aikana. Huomioimme juhlavuonna asukkaamme, henkilöstön ja yhteistyökumppanit turvallisuus edellä. Seuraa juhlavuotta kas.fi – Jarmo Kuosa, tj.

Kevään vakuusetu Rovaniemellä

Maalis- ja huhtikuussa 2021 allekirjoitettujen sopimusten vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Katso vapaat asunnot oikealla olevasta valikosta ja tee hakemus!

Etsitkö kotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus helmi- tai maaliskuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Uudet asiakaspalveluajat

Vuokrauksen ja vuokravalvonnan asiakaspalveluaika on klo 9-12 vuoden 2021 alusta alkaen.

Asu 4 päivää ilmaiseksi!

Uusi vuosi uudessa vuokrakodissa? Voit päästä muuttamaan jo 28.12.2020, mutta vuokranmaksu alkaa vasta 1.1.2021.

Kuntotie 3, Rovaniemi: vakuus 0 €* ja 1 kk* ilmaista asumista

Rovaniemellä vapaana remontoituja kolmioita Kuntotie 3:ssa, Ounasmetsän alueella. 3 h + k, 59 m2, 598 €/kk + 19 €/kk sähkömaksu, erillistä sähkösopimusta ei tarvita. Kun muutat vuoden 2020 aikana on vakuus 0 €*, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua vuoden asumisen jälkeen 1 kk* ilmaiseksi, kun vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee […]

Etsitkö vuokrakotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus loka-, marras-, joulu- tai tammikuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen 1 kk ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Lenkkisaunatiedote 14.8.2020

Talojen lenkkisaunojen avaaminen siirtyy koronatilanteen muuttumisen vuoksi. Ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin.

KAS asuntojen hallitus

Varsinainen yhtiökokous päätti 17.6.2020 KAS asuntojen hallituksen jäsenten valinnasta. Lue lisää

Vuosikertomus 2019

Vuoden 2019 vuosikertomuksessa tietoa viime vuoden saavutetuista tuloksista ja suunnitelmista tälle vuodelle

Huollon tekemät mittariluennat siirtyvät syyskuuhun

Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi huolto tekee kevään ja alkukesän vesi- ja sähkönkulutuksien mittariluennat syyskuussa niissä kohteissa, joissa vesi- tai sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Samalla siirrymme jatkossa kerran vuodessa -tasauslaskutukseen niissä Eurajoen, Maskun, Nousiaisten ja Jyväskylän kohteissamme, joissa on ollut tiheämpi laskutusväli.

Tiedoksi osakkeenomistajille

KAS asunnot Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona kesäkuun 17. päivänä 2020 kello 13.00 alkaen Kuntatalolla, Helsingissä. Yhtiökokouskutsu toimitetaan postitse osakkeenomistajille osakeyhtiölain asettamassa määräajassa lähempänä kokousajankohtaa.

KORONAPANDEMIASTA AIHEUTUVIEN MAKSUVAIKEUKSIEN KOHDATESSA

Koronapandemiasta johtuvien poikkeusolojen vuoksi osa vuokralaisistamme on voinut joutua tilanteeseen, jossa tulot ovat pienentyneet merkittävästi sairastumisen tai esimerkiksi äkillisen lomautuksen tai irtisanomisen vuoksi. Lue lisää

Koronavirustiedote asukkaille

Jokaisen tulee toimia tämän poikkeuksellisen tilanteen vaatimalla huolellisuudella ja viranomaisten ohjeet huomioiden.

Nyt uudesta vuokrasopimuksesta etuja!

Kun teet uuden vuokrasopimuksen tammi- ja helmikuun aikana Hausjärven, Karkkilan, Kärkölän, Muhoksen, Muurolan ja Raaseporin alueella, voit saada asumisesta etuja.

Uudiskohde Sipoon Söderkullassa on valmistunut

KAS asuntojen Graniittitie 9 / Gneissitie 9 uudiskohteen rakentaminen alkoi syyskuussa 2018 ja kohde valmistui aikataulussa marraskuun lopussa 2019. Sipoon Söderkullaan valmistuneeseen kahden asuinkerrostalon vuokra-asuntokohteeseen toteutettiin yhteensä 63 ARA asuntoa.

Vielä ehdit!

Vapaana on enää muutama yksiö ja kaksio. Muuttamaan pääsee heti! Tiedustelut: riitta.vuokraus@kas.fi, puh. 09 3154 9631 arkisin klo 12-15.

Asu 5 päivää ilmaiseksi!

Uusi vuosi uudessa vuokrakodissa? Voit päästä muuttamaan jo 27.12.2019, mutta vuokranmaksu alkaa vasta 1.1.2020! Tee hakemus!

KAS asunnot on ostanut 405 asumisoikeusasuntoa

KAS asunnot Oy on ostanut Setlementtiasumisoikeus Oy:n koko osakekannan kaikkine oikeuksineen ja velvollisuuksineen. Kaikki 405 Setlementtiasuntojen asumisoikeusasuntoa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Kuopiossa ja Vantaalla siirtyvät KAS asuntojen omistukseen 31.12.2019.

Muuttamaan pääsee jo 29.11.2019

Lue lisää alla olevasta linkistä Sipoon Söderkullaan valmistuvista taloista. Joulua pääsee valmistelemaan hyvissä ajoin!

Hae nyt!

Joukukuussa 2019 valmistuu Sipoon Söderkullaan uusia vuokrakoteja. Lue lisää ja tee hakemus!

Hakemuksen lähetys

Hakemuksen voit lähettää valitsemalla oikeasta yläreunasta ”Hakemus”. Otamme yhteyttä, jos voimme tarjota asuntoa. Vaikka asunto on vapaana, se usein on jo tarjottuna ja odottaa hyväksyntää.

KAS asunnot osti 203 vuokra-asuntoa

KAS asunnot on ostanut lisää vuokra-asuntoja Espoosta, Hollolasta, Lahdesta, Oulusta ja Riihimäeltä. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia ja sijaitsevat keskeisillä alueilla.

Valokuvauskilpailu asukkaille

Ota kiva kuva ja osallistu kilpailuun 31.8.2018 mennessä! Mitä mukavaa talossasi tapahtuu, sisällä tai ulkona? Mitä asukkaat tekevät yhdessä, talkoot, retket, grilli-ilta jne ? Lue lisää tästä

Etsitkö uutta vuokrakotia Muhokselta?

Tarjous jatkuu vielä syys- ja lokakuun ajan! Lokakuun loppuun mennessä allekirjoitettujen vuokrasopimusten vakuus on 0 e, jos luottotiedot ovat kunnossa. Ja jos sitoudut vähintään vuoden vuokrasopimukseen, saat asua 13. kuukauden ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Katso tästä Muhoksen vapaat vuokra-asunnot. Hakemuksen voit tehdä tästä. Lisätiedot rovaniemi.vuokraus@kas.fi tai arkisin klo 9-12 puh. […]

Valokuvauskilpailu päättynyt

Valokuvauskilpailu on päättynyt KAS asunnot järjesti kesän aikana kaikille asukkailleen valokuvauskilpailun, johon saimme yli 100 kivaa kuvaa. Kiitos kaikille osallistujille! Kaikki kuvien lähettäneet osallistuivat arvontaan. Palkintoina oli älypuhelin, aktiivisuusranneke, Megalite-taskulamppu ja pellavatuotteita. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.