KAS asuntojen hallitus

KAS asunnot Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 14.6.2022. Yhtiökokous valitsi yhtiön hallituksen jäsenet ja 20.6.2022 uusi hallitus järjestäytyi.

KAS asunnot Oy:n hallitus seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti:

  • Mikael Grannas, puheenjohtaja (Sipoo)
  • Marjo Kolehmainen, varapuheenjohtaja (Oulu)
  • Eemeli Kajula, jäsen (Rovaniemi)
  • Jari Jussinmäki, jäsen (Paimio)
  • Pekka Määttänen, jäsen (Hausjärvi)

Asiakaspalvelu juhannuksena

Torstaina 23.6. klo 14 lähdemme juhannuksen viettoon. Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelu on suljettu. Hyvää juhannusta!

ASIAKASPALVELUN PUHELINNUMEROT MUUTTUNEET 3.6.2022

  • Vuokrausneuvottelijoiden uudet puhelinnumerot paikkakuntakohtaisesti löytyvät TÄSTÄ.Voit myös lähettää viestiä osoitteeseen vuokraus@kas.fi
  • Vuokravalvonta, 010 2872 630, vuokravalvonta@kas.fi.
  • Vaihde 010 287 2600.

Huollon ja isännöinnin puhelinnumerot pysyvät ennallaan.

Palveluaika pysyy samana, meidät tavoittaa arkisin klo 9-12.

Uudet numerot eivät ole lisämaksullisia.

Osakkeenomistajille varsinainen yhtiökokous

KAS asunnot Oy, varsinainen yhtiökokous pidetään Kuntatalolla 14.6.2022 klo 13. Kutsut yhtiökokoukseen on lähetetty postitse, osakkeenomistajien postiosoitteisiin,    

Vuosikertomus 2021

20-v. juhlavuotemme vuosikertomus luettavissa painamalla tästä  

Asiakaspalvelu suljettu 12.-13.5.

Olemme koulutuksessa torstaina 12. ja perjantaina 13.5. Voit jättää sähköpostiviestin, yhteystiedot ovat sivulla https://kas.fi/yhteystiedot  

Vain muutama yksiö vapaana!

Koivistolaistentie 8, 04620 Mäntsälä, talo valmistui 1.3. Tee hakemus ja aivan uusi koti voi olla sinun! Lisätiedot: johanna.vuokraus@kas.fi, puh. 016 322 3432, arkisin klo 9-12.  

Ei rasvaa viemäriin!

Joulun aikaan uunissa valmistuvat kinkut, kalkkunat, kalat ja muut ihanat jouluruoat. Muistathan, että rasvaa ei saa kaataa viemäriin tai wc-pönttöön! Viemäriputket menevät helposti tukkoon, kun rasva jäähtyy ja jähmettyy. Lajittele ja kierrätä paistamisesta syntyvä rasva asianmukaisesti.  

Joulukuusilahjakortit arvottu

20 v. juhlavuoden kunniaksi arvoimme 7.12. kaikkien vastanneiden kesken 20 joulukuusilahjakorttia. Osallistujia oli yli 700 ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille ja hyvää joulun odotusta!

KAS asuntojen asukas, osallistu!

20 v. juhlavuoden kunniaksi arvomme asukkaiden kesken 20 sähköistä lahjakorttia joulukuusikauppaan. Lahjakortilla voi itse tilata 150-180 cm kuusen kotiin toimitettuna, arvo 72 €. Osallistu näin: lähetä ma 6.12. mennessä nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero osoitteeseen tiedotus@kas.fi Arvonta suoritetaan ti 7.12. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.  

Vain muutama asunto vapaana Mäntsälässä!

Vielä voit päästä muuttamaan uuteen taloon! Vain muutamia yksiöitä, kaksioita, kolmioita on vapaana. Talo valmistuu 1.3. Piha on jo valmis ja keväällä voivat lasten pihaleikit heti alkaa. Katolla aurinkopaneelit tuottavat talosähköä, sähköautoille on kaksi latauspaikkaa. Katso vaihtoehtoja ja tee hakemus!

Uudeksi vuodeksi uuteen kotiin?

Voit päästä muuttamaan jo 27.12.2021, mutta vuokranmaksu alkaa vasta 1.1.2022. Katso vapaat ja vapautuvat asunnot ja tee hakemus!

KAS asunnot pitää vuokrat ennallaan

KAS asunnot Oy:n hallitus on päättänyt vuoden 2022 vuokrista. Yhtiö jatkaa jo useamman vuoden jatkunutta nollalinjaa vuokrissa, joten vuokrankorotuksia ei asukkaille tule ensi vuonnakaan. Lue lisää

KAS, ei vuokravakuutta!

Joulukuussa 2021 alkavien vuokrasopimusten vakuus on kaikilla paikkakunnilla 0 €*, jos luottotiedot on kunnossa. Katso vapaat asunnot oikealta valikosta ja tee hakemus!

Asukkaat uuteen taloon

Nummelan keskustassa Työväentie 3:n talo valmistui ja tyytyväiset asukkaat pääsivät hakemaan uuden kodin avaimet ja muuttamaan. Onnea uusiin koteihin!

Uusi koti Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus kesäkuun loppuun mennessä, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Lohjan Puistokatu 19 C, hakuaika alkaa 15.3.

Heinäkuussa 2021 valmistuva kerrostalo sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella Keskilohjan asuinalueella. Hissilliseen taloon tulee 50 asuntoa; yksiöistä neliöihin, kooltaan 31 – 73,5 m2. Tee hakemus oikealla olevasta valikosta!

KAS asunnot – vastuullista asumista 20 vuotta

Asumisen luotettavuus ja kodin merkitys korostuu tänä poikkeuksellisena aikana. Huomioimme juhlavuonna asukkaamme, henkilöstön ja yhteistyökumppanit turvallisuus edellä. Seuraa juhlavuotta kas.fi – Jarmo Kuosa, tj.

Kevään vakuusetu Rovaniemellä

Maalis- ja huhtikuussa 2021 allekirjoitettujen sopimusten vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Katso vapaat asunnot oikealla olevasta valikosta ja tee hakemus!

Etsitkö kotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus helmi- tai maaliskuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Uudet asiakaspalveluajat

Vuokrauksen ja vuokravalvonnan asiakaspalveluaika on klo 9-12 vuoden 2021 alusta alkaen.

Asu 4 päivää ilmaiseksi!

Uusi vuosi uudessa vuokrakodissa? Voit päästä muuttamaan jo 28.12.2020, mutta vuokranmaksu alkaa vasta 1.1.2021.

Kuntotie 3, Rovaniemi: vakuus 0 €* ja 1 kk* ilmaista asumista

Rovaniemellä vapaana remontoituja kolmioita Kuntotie 3:ssa, Ounasmetsän alueella. 3 h + k, 59 m2, 598 €/kk + 19 €/kk sähkömaksu, erillistä sähkösopimusta ei tarvita. Kun muutat vuoden 2020 aikana on vakuus 0 €*, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua vuoden asumisen jälkeen 1 kk* ilmaiseksi, kun vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee […]

Etsitkö vuokrakotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus loka-, marras-, joulu- tai tammikuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen 1 kk ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Lenkkisaunatiedote 14.8.2020

Talojen lenkkisaunojen avaaminen siirtyy koronatilanteen muuttumisen vuoksi. Ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin.

KAS asuntojen hallitus

Varsinainen yhtiökokous päätti 17.6.2020 KAS asuntojen hallituksen jäsenten valinnasta. Lue lisää

Vuosikertomus 2019

Vuoden 2019 vuosikertomuksessa tietoa viime vuoden saavutetuista tuloksista ja suunnitelmista tälle vuodelle

Huollon tekemät mittariluennat siirtyvät syyskuuhun

Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi huolto tekee kevään ja alkukesän vesi- ja sähkönkulutuksien mittariluennat syyskuussa niissä kohteissa, joissa vesi- tai sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Samalla siirrymme jatkossa kerran vuodessa -tasauslaskutukseen niissä Eurajoen, Maskun, Nousiaisten ja Jyväskylän kohteissamme, joissa on ollut tiheämpi laskutusväli.

Tiedoksi osakkeenomistajille

KAS asunnot Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona kesäkuun 17. päivänä 2020 kello 13.00 alkaen Kuntatalolla, Helsingissä. Yhtiökokouskutsu toimitetaan postitse osakkeenomistajille osakeyhtiölain asettamassa määräajassa lähempänä kokousajankohtaa.

KORONAPANDEMIASTA AIHEUTUVIEN MAKSUVAIKEUKSIEN KOHDATESSA

Koronapandemiasta johtuvien poikkeusolojen vuoksi osa vuokralaisistamme on voinut joutua tilanteeseen, jossa tulot ovat pienentyneet merkittävästi sairastumisen tai esimerkiksi äkillisen lomautuksen tai irtisanomisen vuoksi. Lue lisää

Koronavirustiedote asukkaille

Jokaisen tulee toimia tämän poikkeuksellisen tilanteen vaatimalla huolellisuudella ja viranomaisten ohjeet huomioiden.