Uusi koti Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus kesäkuun loppuun mennessä, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus!

Vuosikertomus 2020 on ilmestynyt

”Strategiakauden ensimmäinen vuosi tulee muistumaan mielessä hyvinkin pitkään maailmanlaajuisen koronaepidemian vuoksi. Kaikki strategiset tavoitteet kuitenkin saavutettiin ja tuloksellisesti vuosi oli hyvä.”, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Kuosa.

KAS asunnot – vastuullista asumista 20 vuotta

Asumisen luotettavuus ja kodin merkitys korostuu tänä poikkeuksellisena aikana. Huomioimme juhlavuonna asukkaamme, henkilöstön ja yhteistyökumppanit turvallisuus edellä. Seuraa juhlavuotta kas.fi – Jarmo Kuosa, tj.

Kevään vakuusetu Rovaniemellä

Maalis- ja huhtikuussa 2021 allekirjoitettujen sopimusten vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Katso vapaat asunnot oikealla olevasta valikosta ja tee hakemus!

Etsitkö kotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus helmi- tai maaliskuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen kuukauden ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Kuntotie 3, Rovaniemi: vakuus 0 €* ja 1 kk* ilmaista asumista

Rovaniemellä vapaana remontoituja kolmioita Kuntotie 3:ssa, Ounasmetsän alueella. 3 h + k, 59 m2, 598 €/kk + 19 €/kk sähkömaksu, erillistä sähkösopimusta ei tarvita. Kun muutat vuoden 2020 aikana on vakuus 0 €*, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua vuoden asumisen jälkeen 1 kk* ilmaiseksi, kun vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee […]

Etsitkö vuokrakotia Karkkilasta?

Tee vuokrasopimus loka-, marras-, joulu- tai tammikuun aikana, jolloin vakuus on 0 €, jos luottotiedot ovat kunnossa. Voit asua 12 kk jälkeen 1 kk ilmaiseksi edellyttäen, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Tee hakemus: www.kas.fi

Vuosikertomus 2019

Vuoden 2019 vuosikertomuksessa tietoa viime vuoden saavutetuista tuloksista ja suunnitelmista tälle vuodelle

Huollon tekemät mittariluennat siirtyvät syyskuuhun

Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi huolto tekee kevään ja alkukesän vesi- ja sähkönkulutuksien mittariluennat syyskuussa niissä kohteissa, joissa vesi- tai sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Samalla siirrymme jatkossa kerran vuodessa -tasauslaskutukseen niissä Eurajoen, Maskun, Nousiaisten ja Jyväskylän kohteissamme, joissa on ollut tiheämpi laskutusväli.

Tiedoksi osakkeenomistajille

KAS asunnot Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona kesäkuun 17. päivänä 2020 kello 13.00 alkaen Kuntatalolla, Helsingissä. Yhtiökokouskutsu toimitetaan postitse osakkeenomistajille osakeyhtiölain asettamassa määräajassa lähempänä kokousajankohtaa.

Uudiskohde Sipoon Söderkullassa on valmistunut

KAS asuntojen Graniittitie 9 / Gneissitie 9 uudiskohteen rakentaminen alkoi syyskuussa 2018 ja kohde valmistui aikataulussa marraskuun lopussa 2019. Sipoon Söderkullaan valmistuneeseen kahden asuinkerrostalon vuokra-asuntokohteeseen toteutettiin yhteensä 63 ARA asuntoa.

Vielä ehdit!

Vapaana on enää muutama yksiö ja kaksio. Muuttamaan pääsee heti! Tiedustelut: riitta.vuokraus@kas.fi, puh. 09 3154 9631 arkisin klo 12-15.

KAS asunnot on ostanut 405 asumisoikeusasuntoa

KAS asunnot Oy on ostanut Setlementtiasumisoikeus Oy:n koko osakekannan kaikkine oikeuksineen ja velvollisuuksineen. Kaikki 405 Setlementtiasuntojen asumisoikeusasuntoa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Kuopiossa ja Vantaalla siirtyvät KAS asuntojen omistukseen 31.12.2019.

Hae nyt!

Joukukuussa 2019 valmistuu Sipoon Söderkullaan uusia vuokrakoteja. Lue lisää ja tee hakemus!

Hakemuksen lähetys

Hakemuksen voit lähettää valitsemalla oikeasta yläreunasta ”Hakemus”. Otamme yhteyttä, jos voimme tarjota asuntoa. Vaikka asunto on vapaana, se usein on jo tarjottuna ja odottaa hyväksyntää.

KAS asunnot osti 203 vuokra-asuntoa

KAS asunnot on ostanut lisää vuokra-asuntoja Espoosta, Hollolasta, Lahdesta, Oulusta ja Riihimäeltä. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia ja sijaitsevat keskeisillä alueilla.

Valokuvauskilpailu asukkaille

Ota kiva kuva ja osallistu kilpailuun 31.8.2018 mennessä! Mitä mukavaa talossasi tapahtuu, sisällä tai ulkona? Mitä asukkaat tekevät yhdessä, talkoot, retket, grilli-ilta jne ? Lue lisää tästä

Etsitkö uutta vuokrakotia Muhokselta?

Tarjous jatkuu vielä syys- ja lokakuun ajan! Lokakuun loppuun mennessä allekirjoitettujen vuokrasopimusten vakuus on 0 e, jos luottotiedot ovat kunnossa. Ja jos sitoudut vähintään vuoden vuokrasopimukseen, saat asua 13. kuukauden ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Katso tästä Muhoksen vapaat vuokra-asunnot. Hakemuksen voit tehdä tästä. Lisätiedot rovaniemi.vuokraus@kas.fi tai arkisin klo 9-12 puh. […]

Valokuvauskilpailu päättynyt

Valokuvauskilpailu on päättynyt KAS asunnot järjesti kesän aikana kaikille asukkailleen valokuvauskilpailun, johon saimme yli 100 kivaa kuvaa. Kiitos kaikille osallistujille! Kaikki kuvien lähettäneet osallistuivat arvontaan. Palkintoina oli älypuhelin, aktiivisuusranneke, Megalite-taskulamppu ja pellavatuotteita. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.