KAS, koti kuin uusi!

Rovaniemellä remontoituja 59 m2 kolmioita vapaana Ounasmetsän alueella, osoitteessa Kuntotie 3. Vieressä ulkoilumaastot ja lähellä kauppa, keskustaan noin 3 km. Vuokra 645 €/kk + sähkömaksu 19 €/kk, erillistä sähkösopimusta ei tarvita. Tee hakemus www.kas.fi  Lisätiedot rovaniemi.vuokraus@kas.fi  

Vuosikertomus 2019

Vuoden 2019 vuosikertomuksessa tietoa viime vuoden saavutetuista tuloksista ja suunnitelmista tälle vuodelle

Huollon tekemät mittariluennat siirtyvät syyskuuhun

Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi huolto tekee kevään ja alkukesän vesi- ja sähkönkulutuksien mittariluennat syyskuussa niissä kohteissa, joissa vesi- tai sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Samalla siirrymme jatkossa kerran vuodessa -tasauslaskutukseen niissä Eurajoen, Maskun, Nousiaisten ja Jyväskylän kohteissamme, joissa on ollut tiheämpi laskutusväli.

Tiedoksi osakkeenomistajille

KAS asunnot Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona kesäkuun 17. päivänä 2020 kello 13.00 alkaen Kuntatalolla, Helsingissä. Yhtiökokouskutsu toimitetaan postitse osakkeenomistajille osakeyhtiölain asettamassa määräajassa lähempänä kokousajankohtaa.

Uudiskohde Sipoon Söderkullassa on valmistunut

KAS asuntojen Graniittitie 9 / Gneissitie 9 uudiskohteen rakentaminen alkoi syyskuussa 2018 ja kohde valmistui aikataulussa marraskuun lopussa 2019. Sipoon Söderkullaan valmistuneeseen kahden asuinkerrostalon vuokra-asuntokohteeseen toteutettiin yhteensä 63 ARA asuntoa.

Vielä ehdit!

Vapaana on enää muutama yksiö ja kaksio. Muuttamaan pääsee heti! Tiedustelut: riitta.vuokraus@kas.fi, puh. 09 3154 9631 arkisin klo 12-15.

KAS asunnot on ostanut 405 asumisoikeusasuntoa

KAS asunnot Oy on ostanut Setlementtiasumisoikeus Oy:n koko osakekannan kaikkine oikeuksineen ja velvollisuuksineen. Kaikki 405 Setlementtiasuntojen asumisoikeusasuntoa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Kuopiossa ja Vantaalla siirtyvät KAS asuntojen omistukseen 31.12.2019.

Hae nyt!

Joukukuussa 2019 valmistuu Sipoon Söderkullaan uusia vuokrakoteja. Lue lisää ja tee hakemus!

Hakemuksen lähetys

Hakemuksen voit lähettää valitsemalla oikeasta yläreunasta ”Hakemus”. Otamme yhteyttä, jos voimme tarjota asuntoa. Vaikka asunto on vapaana, se usein on jo tarjottuna ja odottaa hyväksyntää.

KAS asunnot osti 203 vuokra-asuntoa

KAS asunnot on ostanut lisää vuokra-asuntoja Espoosta, Hollolasta, Lahdesta, Oulusta ja Riihimäeltä. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia ja sijaitsevat keskeisillä alueilla.

Valokuvauskilpailu asukkaille

Ota kiva kuva ja osallistu kilpailuun 31.8.2018 mennessä! Mitä mukavaa talossasi tapahtuu, sisällä tai ulkona? Mitä asukkaat tekevät yhdessä, talkoot, retket, grilli-ilta jne ? Lue lisää tästä

Etsitkö uutta vuokrakotia Muhokselta?

Tarjous jatkuu vielä syys- ja lokakuun ajan! Lokakuun loppuun mennessä allekirjoitettujen vuokrasopimusten vakuus on 0 e, jos luottotiedot ovat kunnossa. Ja jos sitoudut vähintään vuoden vuokrasopimukseen, saat asua 13. kuukauden ilmaiseksi. Tämä edellyttää, että vuokranmaksu ja muut velvoitteet on hoidettu vuokrasopimuksen mukaisesti. Katso tästä Muhoksen vapaat vuokra-asunnot. Hakemuksen voit tehdä tästä. Lisätiedot rovaniemi.vuokraus@kas.fi tai arkisin klo 9-12 puh. […]

Valokuvauskilpailu päättynyt

Valokuvauskilpailu on päättynyt KAS asunnot järjesti kesän aikana kaikille asukkailleen valokuvauskilpailun, johon saimme yli 100 kivaa kuvaa. Kiitos kaikille osallistujille! Kaikki kuvien lähettäneet osallistuivat arvontaan. Palkintoina oli älypuhelin, aktiivisuusranneke, Megalite-taskulamppu ja pellavatuotteita. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.